Drone mee op vakantie doe je zo!

Drone mee op vakantie doe je zo!

De vakantie staat weer bijna voor de deur, voor veel mensen het moment om even uit de sleur te ontsnappen en even helemaal nergens aan te denken. Een lekkere vakantie zorgt voor rust in lichaam en geest. Na een welverdiende vakantie kun je weer volop aan de bak. Heb jij een leuke vakantie geboekt, maar weet je niet wat je mee moet nemen? Juist ja een drone. In deze blog kun je lezen waarom jij je drone echt niet thuis mag laten op vakantie.

Heb je nog geen drone? Hier moet je op letten bij de aanschaf: Bedenk van tevoren goed wat je ermee gaat doen. Wil je hem meenemen op de hierboven genoemde vakantie, neem dan een drone met een goede camera. Dat is uiteindelijk waar je hem het meeste voor zult gaan gebruiken. Ga je drone racen? Kijk dan goed of jouw drone hier wel voor geschikt is. Een drone om mee te racen moet natuurlijk licht en snel zijn.

Wanneer het moment daar is en je neemt je drone mee op vakantie, let er dan op dat drones niet overal even gewild zijn. Er zijn namelijk landen waar drones ten strengste verboden zijn. In veel landen zijn drones toegestaan maar onder strenge voorwaarden. Lees je van tevoren dus goed in. Sowieso is het verstandig om snelwegen, autowegen, huizen, evenementen, pretparken en luchthavens te vermijden. Vaak mag je er niet vliegen en je verkleint de kans op ongelukken. Let erop dat jouw drone goed verpakt is wanneer je hem mee neemt op vakantie. Vaak zit er bij de een aanschaf van de drone een speciale koffer, gebruik deze ook! Vergeet ook je extra accu’s niet. Je wilt natuurlijk voorkomen dat jij lekker een uitstapje aan het maken bent en dat je er geen beelden van kunt maken.

Post Written by

Geen reacties

Laat Een Reactie Achter