Rc Vliegtuig kopen

MX 2 Starmax rc VliegtuigEen rc vliegtuig kopen, neem eerst de tijd om een beetje vertrouwd te raken met de hobby. Bezoek een aantal rc forums lees en vraag daar een hoop, ga eens langs bij de lokale modelbouw winkel en vraag daar zoveel je kan je zult merken dat ze het daar geen enkel probleem vinden om je verder te helpen. Als je niet direct een modelbouw winkel in de buurt hebt kan je ook eens een kijkje nemen  in de grote verscheidenheid aan rc webshops die er zijn en je vragen daar stellen.

Maar als je echt serieus wil starten met de rc hobby sluit je dan aan bij een club. Je maakt hier de leukste contacten, je leert super veel en je haalt het maximale uit je hobby, naast het vliegen en sleutelen vind ik de contact en de vriendschappen die ik daar heb heb gemaakt nog het mooiste van de hobby.

Rc Vleigtuig Kopen?

Er zijn nog veel meer forums,  en Modelbouw clubs Maar hier onder vind je alvast een handig lijstje. Breng zeker een bezoekje aan modelbouwforum.nl dit is het grootste Nederlands talig forum en hier vind bijna alle antwoorden op jou vragen , Natuurlijk zijn er nog veel meer site forums clubs en winkels mijn tip zoek eens via google . Succes met het kopen van jou rc vliegtuig , hier vind je tevens een makkelijk lijstje met beginners modellen dat wij voor je hebben samen gesteld.

Forums:

RC-forum.be
Modelbouwforum.nl
Modelbouwrcforum.be

Rc Vliegtuig Clubs

Royal Broken Wings (Antwerpen)
De Stunters (Vorselaar) (tip)
Lv model afdeling (Limburg)

 

Post Written by